Skip to main content

Om oss

Med vindu mot verden siden 1894

Narvesen, som ble etablert i 1894 av Bertrand Narvesen, er kjent over hele landet, fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord, fra Florø i vest til Vardø i øst. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i mer enn 100 år.

Reitan Convenience Norge AS driver bl.a. Narvesen-konseptet. Narvesen-konseptet omfatter Narvesen Norge AS og Preses Apvieniba i Latvia. Hver av kjedene har en dominerende markedsposisjon i sine hjemmemarkeder. Antall utsalgssteder er til sammen 868. Virksomheten eies 100%, bortsett fra i Latvia der eierandelen er 50%.

Narvesen Norge fremstår i dag som en landsdekkende kjede med over 363 kiosker og over 2.500 medarbeidere i Norge. Narvesen kiosker i Norge har over 200.000 kundebesøk pr. dag. Det betyr at hver nordmann i snitt besøker Narvesen ca. 16 ganger i løpet av året.

Narvesen er i dag eiet av Reitangruppen. Reitangruppen er spesialisert på organisering og drift av franchisebaserte virksomheter innen varehandel. Reitangruppens handelsvirksomhet er blant Skandinavias ledende med 15 000 ansatte, og mer enn 1900 utsalgssteder.

Kjøp e-bøker i Narvesen e-kiosk

I de fleste Narvesen butikker får du kjøpt bøker. De siste årene har Narvesen økt salget av bøker. Narvesen sin topp 15 på bøker representerer våre kunders valg av bøker som kjøpes hos oss.  Vi opplever at stadig flere kunder velger en Narvesen butikk for sitt bokkjøp og at Narvesen selger bøker til riktige priser.

Flere boklesere velger nå å lese bøker fra et lesebrett og Narvesen ønsker å tilby sine kunder en mulighet for å kjøpe også e-bøker hos oss. Derfor lanserer vi nå Narvesen ekiosk med et stort utvalg av e-bøker.

Velg blant over 400 000 norske og engelske e-bøker i Narvesen e-kiosk. Bøkene leses i vår leseapp for nettbrett og smarttelefon, Narvesenekiosk. Appen finnes for iOs og Android og lastes ned fra App Store eller Google Play. E-bøkene du kjøper legger seg automatisk i bokhyllen i din Narvesenekiosk og kan leses med en gang. Narvesenekiosk starter med et bredt utvalg på e-bøker men vi håper å snart å utvide vårt digital sortiment til magasiner og aviser.